IMG_6885.jpg

Tarinani

Löysin joogan työskennellessäni Ranskan telakalla kovan paineen alla vuonna 2013. Huomasin liikkeiden eheyttävän voiman kehossa ja mielessäni ja jooga vei minut mukanaan! Olen 53-vuotias, 6 lapsen äiti ja mummo neljälle lapsenlapselle. 

 

Siitä innoittamana hakeuduin Seasonal Yoga RYT 200-koulutukseen josta valmistuin vuonna 2014. Jatkokoulutus, RYT-300 on menossa parhaillaan. Innostuin hyvinvoinnista ja olen Integrative Nutrition Coach, koulutus, josta valmistuin vuonna 2016.  Autan myös ravintoon ja painonhallintaan liittyvissä ongelmissa.

Iso perhe ja pitkä työelämä kansainvälisessä liike-elämässä ovat kasvattaneet ja kehittäneet minua sekä opettaneet kärsivällisyyttä ja toisten huomioimista. Ilman liikuntaa, positiivista asennetta ja tahdonvoimaa en varmaan olisi tässä pisteessä nyt. Pidän nopeatempoisesta harjoituksesta, jossa myös haastetaan itseä.

Vaikka tuntini ovatkin dynaamisia, on kaiken keskiössä kuitenkin lempeys, itsensä hyväksyminen ja myötätunto. Olemme riittävän suoritus keskeisiä arjessa, joten harjoittelun tulee olla se paikka, jossa voit vain keskittyä omaan hetkeesi ja opetella läsnäoloa.

Ohjaan joogaa Joensuussa Fittarilla ja lisäksi online-tuntien kautta kaikkialla. 

Jos haluat vahvistua, löytää positiiviset voimavarasi, sekä uutta energiaa elämääsi, autan sinua siinä, joten ota yhteyttä ja tule mukaan!