5 keinoa kuinka onnistun painonpudotuksessa

Moni tuskailee painonpudotuksen kanssa ja pelistä näkyvä kuva ei imartele.

Lukuisat laihdutuskuurit eivät ole tuoneet tulosta ja tekee mieli vain antaa periksi.


  1. Aloita pienestä; aseta pieniä, päivittäisiä tavoitteita. Esimerkiksi, teet joka päivä vaikka edes lyhyen liikuntasuorituksen etkä anna periksi yhtenäkään päivänä. Lisää lihaskuntoharjoituksia sekä aerobista liikuntaa.

  2. Päätä keventää syömistäsi. Älä syö pikaruokia, pizzoja tai muuta raskasta ruokaa. Suosi kevyttä ruokailua; salaattia, kaurapuuroa, proteiinipitoista ruokaa.

  3. Visualisoi; näe itsesi jo ihannepainossasi ja tunne se tunne, kun laitat juuri sen kauniin mekon päällesi, joka sopii sinulle täydellisesti! Näe itsesi ja haluamasi lopputulos.

  4. Tee pienistä muutoksista uudet rutiinit arkeen. Et ole millään kuurilla, vaan elämäntapasi muuttuu. Päätä, että vanhat, epäterveelliset tavat ovat mennyttä elämää ja nyt on aika uuteen. Sinun täytyy kertoa alitajunnallesi, että vanhat tavat eivät ole enää ok. Nyt on uuden aika ja sinä onnistut kaikessa, mitä tavoittelet. Vahvista itsekuria ja tahdonvoimaa. Sitä tarvitaan aina muutosten keskellä!

  5. Arvosta itseäsi juuri nyt, tässä hetkessä. Kun rakastat itseäsi ja hyväksyt itsesi juuri tässä hetkessä, myös painonpudotus on helppoa. Siitä ei tule vaikeaa kidutusta, jossa pidät itseäsi nälässä, vaan suhtaudut itseesi ja kehoosi rakastaen ja hyväksyen itsesi. Ja kun rakastat itseäsi, alat haluamaan hyviä asioita. Et halua kuormittaa sisäelimiä ja maksaa liialla rasvalla, vaan haluat ravita kehoasi parhaimmalla ravinnolla.


Sopiva liikunta, ruokailu ja affirmaatiot sekä visualisaatio vievät sinut kohti pysyvää elämänmuutosta. Älä anna periksi, sinä onnistut!

35 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki