Aamun ajatukset

Jokainen aamu on uusi mahdollisuus. Et voi koskaan tietää, mitä tämä tuleva päivä tuo tullessaan.


Millaiset ovat sinun aamurutiinit? Itse herään, käytän koirat lenkillä, juon aamukahvit ja teen lyhyen joogan. Mutta mikä on kaikista tärkeintä, ovat ajatukset, jotka tähän aamuun valitset. On vaikeaa keskittyä tietoisesti muuttamaan ajatuksia. Ne kulkevat helposti autopilotilla ja samaa rataa kuin aina ennenkin.


Itse olen alkanut tietoisesti muuttamaan ajatuksiani ja keskittymään hyvään sekä kaikkiin mahdollisuuksiini, mitä maailma voi tarjota. Näetkö rajoituksia elämässäsi vai mahdollisuuksia?


Heräätkö aamuusi miettien miten aamu on harmaa ja elämä kulkee samaa rataa. Mitä, jos tekisitkin aamuusi joitain pieniä muutoksia? Aloittaisit aamusi joogalla, venytyksillä ja samalla toisit tietoisuuden omaan kehoosi ja tunteisiisi.


Valitse ajatuksesi, voit vaikuttaa niihin. Itse haluan ajatella, että tästä päivästä on tulossa paras mahdollinen ja vaikka elämään tulisikin takapakkeja, selviän niistä.


Yritän keskittyä niihin asioihin, mitkä tuo minulle iloa ja antaa voimaa. Mitkä ovat sinun voimanlähteesi ja mitkä tuovat sinulle elämään iloa? Tee niitä asioita enemmän, tee pieni meditaatioharjoitus aamuun ja muista, että kaikki on sinulle mahdollista💕


20 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki