Aamun aloitus lyhyellä treenillä

Oletko miettinyt aamurutiinejasi? Aamun merkitys on tärkeä päivän aloituksessa. Millaiset aamurutiinit sinulla on? Haluaisitko muuttaa niitä ja testata, miten päiväsi alkaa , jos lisäät siihen lyhyen aamutreenin.


Kehosi tarvitsee liikettä yön jälkeen ja kun saat verenkierron ja aineenvaihdunnan kiertämään, se vaikuttaa myös mieleen!
Moni saattaa ajatella, että 10-15 minuutin treeni ei auta mitään, mutta mieti, jos teet joka päivä edes lyhyen harjoituksen, on sen vaikutus pitkällä aikavälillä merkittävä! Ja paljon parempi kuin ei mitään.


Teen sinulle ilmaisen viikon haasteen, joka on auki sivuillani 24.5 alkaen. Saat joka aamuksi lyhyen treenin, jonka avulla saat aamusi alkamaan uudella energialla ja fiiliksellä!


5 päivän ohjelma sisältää lyhyet jooga,- pilates,- käsipainojen avulla tehtävät lihaskuntoa vahvistavat treenit sekä kehonpainolla tehtävät harjoitukset.


Jooga ja pilates vahvistavat syviä lihaksia ja kiintetyttävät vartaloa. Säännöllisesti tehtynä nämä harjoitukset tehkevät ihmeitä vartalolle. Ryhti paranee, lihaskunto vahvistuu ja liikkuvuus kehittyy.


Tee päätös jo tänään ja ala liikkumaan.


Itsekuri on merkittävä tekijä tavotteiden saavuttamisessa. Päätä, että 5 aamun ajan teet treenit joka aamu. Herää vaikka puoli tuntia aikaisemmin, juo sitruunavettä ja ryhdy toimeen.Treenisivuston löydät täältä;


https://www.yogawithminna.com/challenges


Uusi haaste aukeaa ensi maanantaina ja voit aloittaa ohjelman ihan milloin haluat.

58 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki