Elokuun hyvinvoinnin retriitti

Elokuussa pidän kesän toisen retriitin Niemilomissa. Retriitti on huikea mahdollisuus omaan aikaan, kehon ja mielen kuuntelemiseen ja yhteyteen.


Monet haluaisivat tulla retriitille, mutta rohkaistuvat vasta kun saavat ystävän mukaan. Kehoitan sinua, tule mukaan yksinkin! Retriiteillä on aina hyvä fiilis ja halutessaan sitä tutustuu myös helposti muihin ihmisiin.


Yksin retkelle lähteminen voi olla todella antoisaa juuri siksi, että voit tutustua helpommin uusiin ihmisiin, tai sitten olla vain omassa rauhassa itseään kuunnellen.

Olen suunnitellut retriitin niin, että ohjelmaa on paljon. Kaikkeen ei todellakaan tarvitse osallistua, jos haluaa vaikka mielummin vain nukkua tai tehdä kävelylenkin luontoon.


Niemilomat on mahtava paikka hyvinvoinnin retriiteille. Sieltä löytyy savusauna, palju, ihana Unnukka-järvi ja paikan päällä ruoat kokkaava kokki. Ruoka on aina todella hyvää. Retriitillä moni huomaakin olevansa koko ajan nälissään...


Majoitus on mahdollista yhden,- tai kahden hengen huoneissa ja yhteismajoituksena toimii vanha navetta, joka on entisöity todella kauniiksi.


Elokuun retriittillä keskitymme omaan voimaan. Syksy on sadonkorjuun aikaa ja vertauskuvallisesti teemme retken omaan elämään, ja voit tarkastella, missä olet tässä kohtaa menossa ja mihin haluat keskittyä loppuvuoden ajan.


Dynaaminen jooga, lihaskuntoharjoitukset, syvärentoutushetki ja slow joga antavat mahdollisuuden mielelle kirkastua ja oman tavoitteen terävöityä.


Tavoite voi olla mikä tahansa. Mutta itse uskon siihen, mihin me energian suuntaamme, se kasvaa. Siksi tavotteiden asettaminen on tärkeää ja tehdäänkin yksi loppuvuoden harjoitus tähän liittyen.


Tavoite voi olla oman terveyden ylläpitäminen ja vahvistaminen. Tai uuden työpaikan löytäminen, uusien ystävien löytäminen tai ihan mitä tahansa, millä elämän osa-alueella tahansa.


Tule mukaan, retriitille on vielä tilaa!


Tarkemman ohjelman löydät täältä;


https://www.yogawithminna.com/news
33 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki