Elokuun hyvinvoinnin viikonlopulta uutta energiaa ja voimaa syksyyn

Hyvinvoinnin viikonloppu on miltei täysi. Vielä pari paikkaa on jäljellä ja pidämme ryhmäkoon pienenä koronarajoitusten takia.


Tämä elokuun retriitti tulee olemaan täynnä voimaantumista, liikettä, kirjoitusharjoituksia ja tavotteiden asettamista syksyä kohden. Mikäli emme pysähdy ajattelemaan tätä hetkeä ja mitä haluamme elämältä, lipuu päivät ohi toistensa kaltaisina.


Missä olet tässä hetkessä, mitä voit lisätä elämääsi ja mitä jättää pois? Pitääkö omat ajatusmallit ja uskomukset sinut jumissa, etkä pääse etenemään elämässäsi? Tai uskomus siitä, että sinun mielipiteillä ja ajatuksilla ei ole väliä.


Sinä olet elämäsi johtaja ja retriitit tarjoavat hetken pysähtymiseen. Elokuu on hyvä aika pysähtyä miettimään omia tavotteita elämän suhteen. Mitä haluat vielä toteuttaa tänä loppuvuotena 2021. Mille haluaisit elämäsi näyttävän ja tuntuvan joulukuussa.


Tällä retriitillä teemme uutena asiana kirjoitusharjoituksia. Käsinkirjoittaminen saa meidän aivot aktivoitumaan aivan toisella ja luovalla tavalla. Kirjoitus muuttuu myös todeksi. Useimmiten asiat, joita kirjoitat ylös, tavoitteet yms. alkavat elämään.


Jooga, lihaskuntoharjoitukset, hyvinvoinnin luennot ja kirjoitusharjoitukset takaavat sen, että pääset irti arjen asioista ja voit pysähtyä täysin omaan tilaasi ja suuntaamaan katsetta myös tähän loppuvuoteen.


Retriiteistä on sanottu, että niillä on uudistava voima ja Niemilomissa se totetutuu. Luonto, kokin tekemä ruoka, savusauna ja hyvä seura kruunaavat viikonlopun kokemuksen.


Lisätietoja ja ohjelma löytyy sivuiltani www.yogawithminna.com
40 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki