Hyvän aamun aloitus

Jos olet aamuvirkku, niin sinulla ei ole mitään ongelmaa toteuttaa tätä harjoitusta. Itse olen aamu-uninen, mutta uusi samojedin pentuni on saanut rytmini muutettua ja joka aamu on herätys kello 6 viimeistään...tästä suoraan lenkille ja sitten aamupalalle.


Meillä jokaisella on omat aamurutiinit, joita voi olla haasteellista muuttaa. Mutta tässä vinkki, jota voit joskus kokeilla;


- herää aikaisin, viimeistään 6.30. Voit aloittaa aamun venyttelemällä vuoteessa. Keitä kahvit ja tee aamupala, jonka jälkeen ota paperi ja kynä. Ala kirjoittamaan kaikki asiat, jotka mieltäsi painaa tai huolestuttaa. Kirjoita kaikki asiat, mitä mielessäsi pyörii ja muista että kukaan muu ei lue kirjoituksiasi.

- kun olet tyhjentänyt mielesi, voit myös kirjoittaa muutaman tavoitteen ylös tälle päivälle ja suunnitella päivääsi.

- tämän jälkeen ota hyvä istuma-asento ja tee lyhyt meditaatioharjoitus. Pidä silmät kiinni ja tyhjennä mielesi. Hengitä syvään sisään ja ulos ja pysy omassa läsnäolossasi. Tunne kaikki tunteesi ja hyväksy ne. Anna jokaisen tuntemuksen tulla esiin ja sinun ei tarvitse koittaa muuttaa niitä millään tavalla. Vain istut, olet ja hengität sisään täydellistä läsnäoloa ja itsesi hyväksymistä.

- jos haluat, voit lisätä lyhyen aamujoogan tähän hetkeen.
58 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki