Ilmainen, 5-päivän voimaantumisen haaste

Sain juuri valmiiksi uuden haasteen, joka tein sinulle, joka kaipaat pysähtymistä ja rauhaa hektiseen elämään.


Tämä haaste pitää sisällään lempeää flowta, meditaatioharjoituksen ja yoga nidran, joka on syvärentoutus ja sen sanotaan vastaavan 7 tunnin yöunta.


Itse teen paljon yoga nidraa ja sen vaikutus on mieletön. Joka kerran vaivun todella syvään, miltei unimaiseen rentoutukseen ja kun herään, olen paljon energisempi kuin aiemmin. Varsinkin kun tein paljon reissutyötä, oli tämä yksi keino jaksaa joka viikkoista matkustamista.


Kun aivomme pääsevät renoutumaan ja mieli hiljenee jatkuvasta huolten tuomasta rasituksesta ja ahdistuksesta, on tulokset huomattavat. Stressi vähenee ja voimme alkaa elämään levosta käsin ja huomaamaan myös pienet asiat elämässä, jotka usein ohitamme itsestäänselvyytenä.


Kaikki nämä lempeät harjoitukset auttavat sinua päästämään irti huolista ja keskittymään omaan läsnäoloon, itsesi hyväksymiseen ja itsesi rakastamiseen. Varsinkin, jos olet tällä hetkellä muutosten keskellä ja tuntuu, että ajatus pyörii vain yhden ja saman ajatuksen tiimoilla, niin ota nämä harjoitukset päivittäiseen käyttöösi.


Toivon, että näistä on sinulle jotain hyötyä ja jos ehdit jossain välissä, niin kirjoita minulle palautetta. Olisi kiva kuulla, mitkä sinun kokemukset tästä olivat.


Haasteet löytyvät täältä;


https://www.yogawithminna.com/challenges


105 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki