Kesäkuun hyvinvoinnin retriitti 19-20.6

Kesäkuun hyvinvoinnin retriitti toteutuu ja sinne on vielä 4 paikkaa jäljellä.


Retriitillä yhdistyy voima ja lempeys, dynaamisuus ja rauhallisuus, yin ja yang. Luvassa on siis power yogaa, lihaskuntotreeniä, meditaatiota, yoga nidraa, savusaunan lämpöä ja hiljaisuutta.


Kaikille tunneille ei ole tietenkään pakko osallistua ja aina voi valita itselleen sopivan tahdin myös liikkumiselle.


Ohjelma on tiivis ja sisältää paljon liikuntaa myös ulkona. Kesän vuodenaika on otollinen dynaamiselle liikkeelle ja energian kohottamiselle.


Retriiteillä on aina ollut mahtava ryhmä mukana. Energia virtaa, uusia kohtaamisia syntyy ja myös ystävyyksiä. Moni saattaa ajatella, ettei uskalla tulla ryhmään, koska ei tunne entuudestaan ketään. Tämä pelko on aiheeton, jokaisella retriitillä on aina ollut lämmin ja hyvä fiilis.


Toteutan retriitit yhdessä Niemilomien kanssa. Niemilomat on Varkauden lähellä sijaitseva ihana paikka, niemen kärjessä.


Retriitin hinta on 250 euroa sisältäen ohjauksen, majoituksen ja ruokailut sekä savusaunan. Mikäli jollain jää nälkä, sillä retriitillä on paljon liikuntaa, voi aina tilata Niemilomista etukäteen lisää ruokaa tai välipalaa, mikäli ohjelman ruoka ei riitä.


Jos et ole aiemmin ollut retriitillä, niin nyt on mahtava hetki osallistua tähän. Tule mukaan, nauti kesän auringosta, lämmöstä ja energiasta.


Lisää infoa ja tarkempi ohjelma retriittiin löytyy täältä;

https://www.yogawithminna.com/news46 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki