Koronan tuoma positiivinen muutos

Päivitetty: 2. marrask. 2020

Olen aina ollut todella energinen ja menevä ihminen. Olen mennyt työpaikasta toiseen ja muuttanut nuorempana todella paljon. Siitä on ehkä jäänyt sellainen vauhti päälle, että on ollut vaikeaakin pysähtyä.


Joogan harjoittelun ja hiljentymisen myötä, sekä varsinkin kun koronan myötä matkustaminen hilejntyi, niin on aikaa ollut vielä enemmän oman itsen kuunteluun.


Itse asiassa oman itsen äärelle pysähtyminen on todella arvokasta. Kun pysähdyt paikallesi, hengität syvään sisään ja ulos, voit pysähtyä kuuntelemaan sisältä tulevia tunteita ja ääniä. Mitä ne kertovat sinulle? Millainen olo sinulla on? Pakenetko kenties surua, ahdistusta, yksinäisyyttä tai pelkoa pakonomaisesti jonnekin?


Itse pakenin työhön. Päiväni olivat niin täynnä ja matkustaminen vielä lisäsi sitä. Silti hotellihuoneet, lentokenttäelämä ja neuvottelut asiakkaiden kanssa vain kuluttivat vielä enemmän ja jatkuva meneminen toi myös juurettomutta elämään.


Kun sitten viimein koronan ansiosta pysähdyin, on se avannut täysin uuden sisäisen elämän. Olen pysähtynyt ja enää en pakene tunteitani.


Olen paikallani, hengitän ja kuuntelen itseäni. Kun on vaikeita ja negatiivisia tunteita, huomaan että vanha totuttu tapa kehoittaa minua lähtemään heti jonnekin tai tekemään muutosta. Olen päättänyt että pysyn paikallani. Alan puhumaan sille vanhalle tavalleni toimia uutta, Alan kertomaan itselleni, että kaikki on hyvin, voin olla levosta käsin juuri tässä paikassa ja minun ei tarvitse enää paeta yhtään minnekään.


Toinen tärkeä huomio on reagointi. Olen opetellut olemaan reagoimatta niin nopeasti asioihin, mitä yleensä olen tehnyt. Pysähdyn, olen hiljaa ja varsinkin silloin, kun mieleni tekisi sanoa jotain negatiivista, mietin onko se sen arvoista?


Minulla korona on ollut siunaus elämässäni. Olen päässyt ison harppauksen eteenpäin elämässäni ja koen, että elän tällä hetkellä parhainta aikaa. Mitään isoa muutosta ei ole ulkoisesti tapahtunut, mutta sisäisesti sitäkin suurempi!


Marraskuun alussa alkavassa online-ryhmässäni aloitetaan joka viikko voimaannuttavalla flowlla ja meditaatiolla. Tule mukaan ryhmään milloin vain tästä linkistä;https://www.yogawithminna.com/product-page/power-yoga-online


32 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki