Kotiretriitti

Aloin suunnittelemaan kotiretriittiä. Moni haaveilee omasta ajasta ja hetkestä, mutta kotia voi olla vaikea jättää lasten tai lemmikkieläinten takia. Tai sitten vain raha ei riitä viikonlopun retriittiin.


Suunnittelen siis juuri sinulle hyvää vaihtoehtoa; yhden päivän retriitti kotona! Ainoa vaatimus päivälle on, että sen voisi jotenkin pyhittää itselleen.


Teen valmiin ohjelman päivään ja sitä noudattamalla voit tehdä itsellesi oikean hyvinvoinnin keitaan kotiisi. Varaa vain hyvä paikka kotoa, ota joogamatto, ehkä kynttilöitä palamaan ja rauhallista musiikkia soimaan.


Kotona voi olla haasteellista pysähtyä, koska jokainen paikka ikäänkuin huutaa siivoamista, huolenpitoa tai korjaamista. Mutta silloin täytyy ottaa sellainen asenne, että ei kiinnitä huomiota mihinkään muuhun kuin tähän hetkeen, sillä siivota voi aina myöhemminkin.


Kotiretriitti tulee koostumaan joogavideoista, ohjatuista kirjoitusharjoituksista, meditaatiosta ja omasta ajasta. Retriitin voit toteuttaa myös kumppanisi tai ystävien kanssa.


Voi olla yllättävää huomata, miten mahtavaa voi olla, kun antaa itselleen luvan kuunnella omaa sydäntä ja tunteita sekä pysähtyä hetkeen. Olla vain läsnä itsellensä ja tuntea oman hengityksen ja sydämenlyönnit. Oman ajan ottaminen rentouttaa, lieventää kiirettä ja stressiä.


Retriitin ohjelma tulee pian tälle sivulle ja laitan siitä enemmän tietoa. Innostuin itse siitä tosi paljon, sillä sellaisen pystyy toteuttamaan myös kotona, jos vain pystyy henkisesti asennoitumaan siihen, että kodista tuleekin hyvinvoinnin keidas yhdeksi päiväksi.
34 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki