Kuinka pääsen vatsamakkaroista eroon?

Ruokavalio.


Tätä ei voi riittävästi korostaa. Kiiinnitä huomiota siihen, mitä syöt. Lisää ruokavalioosi paljon kasvikisia, kaikkea vihreää, hyviä kuituja, esim. kaurapuuro, hedelmät ja riittävä proteiininsaanti. Esim. kananmunat, kana, proteiinijauheet jne.


Ja toisena sitten tulee säännöllinen harjoittelu. Joogan avulla vatsalihakset kyllä vahvistuvat ihan siinä harjoittelun sivussa kuin huomaamatta. Mutta kannattaa tehdä myös erilaisia vatsalihaksiin kohdistuvia liikkeitä.


Jos sinulla on todella paljon vatsamakkaroita, niin lisää aerobista liikuntaa. Käy lenkillä ainakin kolme kertaa viikossa. Juoksu on hyvä laji, uinti ja tanssiminen. Kaikki sellainen, joka vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja tuo hien pintaan.


SItten yhtenä ja tärkeänä asiana on visualisointi. Näe itsesi jo onnistumassa ja niissä istuvissa vaatteissa. Visualisoinnin voima on uskomattoman vahva, joten älä aliarvioi tätä!


Vahvat vatsalihakset on muutakin kuin kaunista; ne pitää ryhdin uljaana ja antaa vahvan tuen myös keskivartalolle.


Vahvat vatsalihakset on hyvä juttu myös selälle ja selän hyvinvoinnille. Vältyt turhilta kivuilta ja säryiltä.


Muista säännöllisyys. Ota aika harjoitteluun ja jo muutama minuutti päivässä riittää! Aloita pienestä ja tulet näkemään mahtavat lopputulokset!
120 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki