Kuinka saan painon hallintaan pyysvästi ilman laihdutuskuureja

Moni tuskailee painonsa kanssa. Erilaiset kuurit on kokeilussa ja sitten seuraa epätoivo, kun paino ensin tippuu, mutta palaa sitten pian takaisin lähtökuoppaan.


Mitä tehdä, jotta jojoilu loppuisi ja saisit pysyvät tulokset?


  1. Ala kirjoittamaan ruokapäiväkirjaa. Kirjaa ylös ihan kaikki, mitä päivän aikana syöt.

  2. Lataa puhelimeesi Yazio-appi. Se on ilmainen ja voit lisätä siihen jokaisen ruoan, mitä syöt. Sovellus laskee sinun päivittäisen kalorintarpeesi ja paljonko olet päivää kohti kuluttanut.

  3. Lisää proteiinia päivittäiseen ruokailuusi! Mitä enemmän ikää tulee, sitä enemmän lihaksesi tarvitsevat proteiinia. Itse olen alkanut käyttämään proteiinilisiä.

Olen kokeillut monia proteiinijauheita, mutta nyt löysin Proteincompanyn ja sieltä suklaa proteiinijauheen, joka on aivan huippuhyvän makuista! Ainoa, joka ei maistu aivan kauhealle ja sitä juo tosi mielellään! Proteincompanyllä on paljon muitakin makuja, mutta itse ihastuin tuohon kookos-suklaamakuun.


Katso lisää tästä linkistä; https://click.adrecord.com?c=46953&p=1225

Ja tässä vielä se nimenomainen proteiinijauhe; https://www.proteincompany.fi/fi/gaam-life-series-shape-meal-12-kg


Kehomme tarvitsee proteiinia ja varsinkin painonpudotuksessa sillä on tärkeä merkitys.


Laihduttaessa on tärkeää kiinnittää huomiota ruokavaliosta saatavan proteiinin riittävyyteen. Proteiini edistää laihtumista ja voi helpottaa painonhallintaa, koska se pitää hyvin yllä kylläisyyden tunnetta ja ehkäisee nälän tunteita.


Lisäksi riittävä proteiinimäärä säästää lihaskudosta eli vähentää lihaskatoa. Riittävä proteiinin saanti on tärkeää myös luuston kannalta, sillä se ehkäisee (kalsiumin ohella) osteoporoosin kehittymistä.


4. Löydä itsellesi sopiva liikuntamuoto. Se voi olla kävelyä. juoksua, uintia, tanssia, joogaa, ihan mitä vaan sellaista, joka saa aineenvaihdunnan liikkeelle.


5. Ole itsellesi armollinen ja iloitse saavutuksistasi. Tavoitteen saavuttaminen vie aina aikaa. Iloitse joka päiväisistä askeleista, joita matkallasi otat. Puhu itsellesi hyvää, näe itsesi jo tavoitteessasi. Opettele rakastamaan itseäsi.


Yksi hyvä työkalu on myös kirjoittaminen. Ota kynä ja paperia ja kirjoita päivittäiset onnistumiset ylös! Kirjoita myös tunnetiloistasi ja huomaat, miten kirjoitus aukaisee myös luovuuden sisimmissä.
6. Kun syöt terveellisesti, niin iloitse siitä. Tunne, miten ravitset keho ja mieltäsi tervellisellä ravinnolla ja tunne, kuinka vitamiinit ja kivennäisaineet imeytyvät solutasolle.


7. Ota vastuu elämästäsi.

Tervellisillä elintavoilla on uskomattoman suuri merkitys kaikkeen elämässä jaksamiseen. Pidä huoli itsestäsi ja hyväksy itsesi juuri sellaisena kuin olet, tässä pisteessä.


Muista, että jokainen päivä on uusi mahdollisuus aloittaa alusta. Ja mennä eteenpäin. PIdä mielessäsi se ajatus, että sinä pystyt saavuttamaan tavoitteesi ja sinä pystyt menemään eteenpäin. Älä masennu repsahduksista, joita tulee kaikille.
Olet oman elämäsi tähti, ja sinulla on voimaa. Ota se käyttöösi ja aloita elämänmuutos nyt.
47 katselukertaa0 kommenttia