Kuinka saavutan tasapainon ja rauhan muutosten keskellä?

Muutokset voivat olla haluttuja ja toivottuja tai sitten yhtäkkiä tulevia, elämän kaatavia pommeja. Kaikki muutokset ovat kuitenkin tasapainoa ja totuttuja tapoja horjuttavia asioita. Kun muutokset jylläävät elämässä, on vaikea tarttua mistään kiinni ja rakentaa uutta.


Itse elin aikanani jatkuvassa muutosten kehässä. Entinen mieheni toi muutoksia ja epävarmuutta joka päivä elämään ja jatkuva muutos oli totuttu elämäntapa. Nyt, kun olen viimeiset 12 vuotta elänyt rauhallista ja seesteistä elämää, on vaikea ymmärtää, miten edes selvisin siitä jatkuvasta stressistä elävänä.


Mitä paremmin ja helpommin me kykenemme hyväksymään muutokset, sen helpomaa meille se on. Tämä on helpommin sanottu kuin tehty, mutta työkaluja selviämiseen on olemassa.


Listasin tähän muutaman työkalun, jotka on minua auttaneet elämässä;


  1. hyväksy tosiasiat

  2. tee hengitysharjoituksia

  3. keskity omaan läsnäoloon

  4. tee lempeää joogaa ja pitkiä venytyksiä

  5. tee kävelylenkkejä, vedä happea keuhkoihin ja muista, että kaikki asiat järjestyy

  6. kirjoita tunteitasi ja ajatuksiasi päiväkirjaan

Tein juuri sinua varten 5 päivän haasteen, joka auttaa sinua opettelemaan rakastamaan itseäsi ja hyväksymään itsesi (haaste löytyy sivuiltani, haasteet-osioista). Anna aikaa itsellesi ja tunteillesi sekä luvan hyväksyä kaikki tunteesi.


Vaikka tuntuisi, että kaikki on menetetty ja tulevaisuus näyttää synkälle, älä menetä toivoasi. Sinulle aukeaa vielä uusi ovi, joka voi kyllä näyttää erilaiselle, kuin mennyt, mutta se on uusi ovi ja täynnä uusia mahdollisuuksia.


Keskity omaan hyvinvointiin ja itsesi rakastamiseen ja hyväksymiseen muutosten keskellä. SInä kyllä selviät.
15 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki