Miksi valita online-tunnit

Nykyisin voit joogata helposti kotona. Valintaa on todella paljon ja voit löytää itsellesi juuri sopivan tunnin ja ohjaajan.


Aloin ohjaamaan tunteja YouTuben-kautta koronan aikana. Onlinen vahvuudet ovat siinä, että tunneille voi tulla koska vaan ja tehdä ne juuri silloin kun itse haluaa. Minulla on valikoimassa power yogaa, core workoutia, slow yogaa ja yoga workout-tunteja.


Kotona joogaaminen vaatii itsekuria ja päättäväisyyttä. Osa tarvitsee ryhmän tuen, jotta liikkeet tulevat tehtyä loppuun asti ja ryhmä myös tsemppaa tekemään parhaansa. Osa taas pitää kotona joogaamisesta, jolloin saa oman rauhan ja voi tehdä oman joogastudion kotiin. Kotona on myös rauha edetä omassa tahdissa eikä tarvitse ajatella muita ihmisiä ja heidän mielipiteitään,


Vaikeinta on löytää runsaasta tarjonnasta juuri se oman näköinen ohjaaja ja tunti. On hienoa, että valinnanvaraa on paljon, sillä ohjaajalla on suuri vaikutus omaan harjoitukseen.


Kannustan sinua luomaan oman harjoittelu rutiinin ja tekemään tunnit aina säännöllisesti. Silloin kehityt ja myös tahdonvoima, itsekuri ja päättäväisyys kasvaa.


23 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki