Online-jooga; miten teen kotona tehokkaan harjoituksen?

Monelle kotona joogaaminen voi olla haastavaa. Lapset tai joku muu asia keskeyttää tekemisen. Ajatukset pyörivät mielessä eivätkä anna rauhaa. Keittiö on siivoamatta ja sekin pitäisi itse asiassa juuri nyt tehdä.


Miten saada kotona tehtyä säännöllinen harjoittelu? Yksi hyvä motivaattori on live-tunnit. Kun tiedät, että tunti alkaa tiettynä päivänä tiettyyn aikaan, haluat osallistua siihen ja silloin tästä tulee tapa.


Jos voit tehdä kotiin vielä oman paikan, jossa joogaat aina, se lisää positiivista energiaa juuri tuohon paikkaan ja sinun on helppo aloittaa harjoittelu.


Tee myös henkinen päätös, että tunnin ajan et anna minkään asian häiritä itseäsi. Voit sanoa häiritseville ajatuksille, että keskityn teihin sitten tämän harjoituksen jälkeen.


Meidän päätökset ovat ratkaisevassa asemassa. Jos annat itsellesi yhtään muita vaihtoehtoja, jää harjoitus helposti tekemättä. Sohva ja televisio voivat viedä voiton ja silloin annat helposti myös seuraavan kerran mukavuudenhalulle periksi.


Korona on vienyt mahdollisuuden harrastaa ryhmissä. Onneksi tänä päivänä on todella paljon mahdollisuuksia tehdä erilaisia harjoituksia netin kautta. YouTube on pullollaan mahdollisuuksia ja voit tehdä todella tehokkaita treenejä sen kautta.


Tässä sinulle lyhyt harjoitus, joka vahvistaa vatsalihaksia ja keskivartaloa.


47 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki