Positiivisen energian löytäminen

Päivitetty: 5. marrask. 2020

Meillä jokaisella on erilaiset energiatasot ja jokaisen energiakoostumus on ainutlaatuinen .


Omaan energiatasoon vaikuttaa omat tunteet, uskomukset, ajatukset ja käyttäytyminen.

Esimerkiksi voit olla hyvällä mielellä aamulla, mutta töissä esimiehesi ei huomaa eikä tervehdi sinua ja saman tien huomaat energiatasosi heikkenevän, koska ajattelet olevasi jotenkin huonompi tai että olet tehnyt jonkun virheen jonka takia esimiehesi ohittaa sinut.


Useimmiten positiivisen energian estäjiä ovat seuraavat tekijät ;


  1. Rajoittavat uskomukset . Uskomus omasta itsestä tai toisesta saattaa estää ja rajoittaa elämää. Esimerkiksi : en ole tarpeeksi notkea enkä voi mennä joogaan koska muut nauraa minulle.

  2. Tulkinnat: tulkitsen että esimieheni on loukkaantunut minulle koska hän ei tervehdi minua aamulla. Kuitenkin voi olla, että esimiehelläsi on huolia ja hän on keskittyneenä omiin ajatuksiinsa.

  3. Olettamukset ; koska minulla ei ole aiemminkaan ollut ystäviä, on minun mahdotonta löytää ystäviä . Tai; koska olen 50-v , en voi koskaan löytää enää uutta työtä ikäni vuoksi, joten on turha edes yrittää.

  4. Sisäinen kriitikko: tämä on pahin, sillä se voi estää sinun unelmiesi ja haaveiden toteutumisen. Sisäinen kriitikko muistuttaa sinua, ettet kuitenkaan osaa mitään ja varsinkin, mikä oikein luulet olevasi, jos edes ajattelisit että lähdet suuntaamaan tiesi kohti unelmiasi ja haaveitasi.

Miten sitten näiden yli päästä ? Kehon liike, mindfulness, meditaatio ja affirmaatiot sekä toimiminen ovat parhaimmat työkalut.

Joogaa, käy salilla tai lenkkeile. Tunne kehosi voima ja samalla ala puhumaan elämääsi hyviä asioita ja näe itsesi kohoamassa pelkojen yläpuolelle .


Askeleet eteenpäin ovat ratkaisevia . Tee jotain, jota olet pelännyt tai joka on ollut sinulle haasteellista. Ota pieni askel kerrallaan eteenpäin.

Tunne kaikki tunteesi ja kyseenalaista niitä. Onko oikeasti totta, että en pystyisi 50-vuotiaana aloittamaan uutta? Onko totta, että en oikeasti pystyisi joogaamaan koska olen mielestäni ylipainoinen ?

Kun liikut ja pysähdyt meditoimaan ja kuuntelemaan itseäsi, voit huomata itseäsi rajoittavat uskomukset. Ja voit päättää tietoisesti muuttaa niitä ja antaa positiivisen elämänvoiman virrata elämääsi ja mieleesi.


Tiedän, että tämä on helpommin sanottu kuin tehty. Minulla itselläni on mennyt todella pitkän aikaa tällä tiellä, mutta joka päivä menen eteenpäin. Rajoittavia uskomuksia on vaikea poistaa, sillä ne ovat syvällä alitajunnassa. Mutta ne täytyy tiedostaa ja vasta kun tiedostaa omia uskomuksia, voi alkaa muuttamaan niitä. Ja se on mahdollista!

Haasta itseäsi ja näe itsesi onnistumassa😊

22 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki