Power yoga-online tuntikuvaukset

Minun online-ryhmässäni on 5 tuntia viikossa.


Maanantain tunnit ovat hitaampia ja rauhallisempia. Voit aloittaa viikon maanantai-aamun flowlla, joka alkaa kello 7.30 ja loppuu kello 8.00.


Aamu ja viikko alkaa voimallisesti ja saat aineenvaihdunnan virtaamaan ja energiatasot nousemaan.


Iltatunti , kello 19.30 maanantaina on Rise and Shine-flow ja se on kehoa puhdistava detox-flow. Tunnilla tehdään paljon kiertoja ja aukaistaan rintarankaa, joka monella päätetyötä tekevällä on todella jumissa.


Keskiviikkoisin on kello 18.00 power yoga, joka yhdistäälihaskuntoharjoitukset, itsetuntoa vahvistavat soturiasanat, hengitysharjoitukset ja loppumeditaation.


Tunti on sykettä nostava, aineenvaihduntaa tehostava ja tuloksia tuottava tunti. Jos haluat hoikentaa vyötärönlinjaasi, on tämä tunti juuri sopiva sinulle. Power yoga kiinteyttää, vahvistaa lihaksia ja tuo liikkuvuutta vartaloosi.


Perjantaisin on sama tunti, power yoga kello 18.00


Sunnuntaisin kello 16.00 on core workout, joka on puolen tunnin tehotreeni. Puolen tunnin aikana tehdään pakara,- reisi,- ja vatsalihaksia vahvistavia ja kiinteyttäviä harjoituksia.


Lisäksi sivustolla on yoga nidraa, syvärentoutusharjoituksia, meditaatioharjoituksia ja extratunteja.


Kuukausihinta on 25 euroa ja se ei edellytä mitään jäsenyyttä . Jos kiinnostuit, tule mukaan kokeilemaan tunteja kuukauden ajaksi!


Tee kotiisi ihana joogastudio ja ota säännöllinen tapa harjoitella. Tulet huomaamaan, miten mieli piristyy ja keho vahvistuu, Monelle kotona tehtävät tunnit ovat olleetkin pelastus näin korona-aikana.
87 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki