Tavoitteet

Oletko tavoitteellinen ihminen? Oletko ajatellut, mitä haluaisit saavuttaa vielä tänä loppuvuotena 2020? Vai soljuuko elämäsi joka päivä samanlaisena kuin eilinenkin?


Tavoitteita on hyvä olla olemassa. Ne voivat olla pieniä arjen parannuksia tai sitten suuriakin päämääriä.


Minä olen ottanut suurimmaksi tavoitteeksi tänä loppuvuotena keskittyä kehittämään itseäni. Huomioimaan joka pävä omaa ajatusmaailmaani ja kyseenalaistamaan niitä.


Olen huomannut, että niin helposti ajatukseni lähtevät rullaamaan negatiivista kehää ja ne saavat minut uskomaan, etten pysty enkä onnistu. Tämä on yksi tärkeimpiä tavotteitani tälle loppuvuodelle. Kirjoitan ylös joka päivä tuntemuksiani ja ajatuksiani.


Haluan tietoisesti muuttaa niitä positiivisemmaksi ja nähdä mielummin omia mahdollisuuksiani. Joskus tämä tuntuu todella vaikealle.


Tuntuu, etten mitenkään pysty taistelemaan näitä vastaan ja aina negativiinen tunne saa minut valtaansa. Mutta tiedän, että säännöllisellä harjoittelulla ja tietoisella toiminnalla voin muuttaa tämän. Joskus tuntuu, että vaikka mitä teen ja yritän, ei mikään muutu. Että pysyn aina vain tässä samassa pisteessä ja olo tuntuu melko ankealle.


Mutta sitten nousen aina uudelleen ylös tuosta suosta ja teen lyhyen joogan ja alan kirjoittamaan. Liike on minulle paras lääke ja saa mieleni kirkastumaan ja näkemään taas mahdollisuudet.


Mitä sinä haluaisit elämässäsi tänä vuonna muuttaa, parantaa, kehittää tai luoda uutta? Muista, että jokainen tavoite lähtee yhdestä pienestä askeleesta eteenpäin. Vaikka tavoite tuntuisi olevan kaukana, on se mahdollista saavuttaa joka päiväisillä, pienillä askeleilla eteenpäin.


Kirjoita ylös tänään, mitä haluat huomiselta ja sitten alat toimimaan. Sanat ilman tekoja ovat

turhaa. Voimme puhua vaikka mitä, mutta vasta teot saavat sanamme elämään.


Tänä aamuna minä taas kirjoitan asioita ylös, mitä haluan elämältäni ja millaista elämää haluan elää? Millaisia ystäviä on ympärilläni ja mitä energiaa itse voin antaa eteenpäin.

13 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki